Goede voorbereiding scheelt de helft van de stress - Reisverslag uit Bangalore, India van Marlot Nirnala - WaarBenJij.nu Goede voorbereiding scheelt de helft van de stress - Reisverslag uit Bangalore, India van Marlot Nirnala - WaarBenJij.nu

Goede voorbereiding scheelt de helft van de stress

Door: Marlot

Afscheidsborrel: check
Visum:....bijna gecheckt....

• 29 Januari 2010 - 15:22

Harry Scholte:

Ik zal dan maar de eerste zijn. Leuke reis en gezond weer terug. Ik hoop veel van je hier te lezen en te zien. Alaaf.

• 29 Januari 2010 - 21:00

Frank Hendriks:

Hey Marlot Mooie en leerzame reis. Dat het wordt zoals je je het hebt voorgesteld of nee nog mooier.

• 29 Januari 2010 - 21:41

Annika:

heeeeeeey marlot
    heb het al zo vaak gezegt maar nogmaals heel veel plezier zal je missen!!!!

xxxxxxxx
    annika

• 30 Januari 2010 - 09:45

Iris:

Hee marlotje!
    Echt super veel plezier daar!
    Gonna miss you.
    Liefs Iris.

• 30 Januari 2010 - 11:22

Anne:

hee Marlotje,

heel veel plezier in India, geniet van je tijd daar en alle ervaringen die je op gaat doen! tot over (iets meer dan) 6 maanden!

Liefs, xx

• 30 Januari 2010 - 13:42

Roger:

Hoi Marlot,
    Ik wens jou een mooie maar vooral een leerzaamze stage periode.Pas goed op je zelf.Gr Roger.XXX

• 30 Januari 2010 - 14:48

Marlot:

Lieve dames en coaches, bedankt voor deze toffe teksten!
    Ik wens jullie heeeeel veel succes bij het behalen van het kampioenschap!
    Weet je wat, voor telt hetzelfde: go for it!!!

• 30 Januari 2010 - 15:33

Melanie:

Marlot!
    Ik wens je ook heel veel succes! ik hoop dat je er super veel van leert en je de mensen daar kunt helpen! ik ga je ook echt missen:( Ik zal eens vaker op deze site komen kijken hoe t met je gaat. Ben benieuwd!
    xxxx Melanie

• 30 Januari 2010 - 19:45

Bettina:

Hoi Marlot,
    ik hoop dat je een hele leuke tijd in India hebt. Heel veel succes met alles wat je daar gaat doen en kom gezond weer terug! Tot gauw!
    Groetjes Bettina xxx

• 31 Januari 2010 - 08:03

Linda:

Hey Marlot, leuke reis en een leerzame periode, geniet ervan en we zullen je missen op weg naar ons kampioenschap...

• 01 Februari 2010 - 18:32

Ron:

Hallo Marlot:
    Goede reis veel plezier en dat je veel mag betekenen voor de mensen in India het ga je goed en kom gezond weer terug.

Veel liefs xxx Ron.

• 02 Februari 2010 - 10:10

Tamarita:

Hey sweetness, ik heb me aangemeld voor je email alert! Dus ik wacht vol spanning op je mooie reisverslagen! Have a nice trip and enjoy, enjoy, enjoy!!!!!!!!

• 03 Februari 2010 - 08:30

Paul:

Hallo Marlot,
    We hopen dat je een voorspoedige reis hebt gehad. Heel veel succes daar in Bangalore en vooral ook veel plezier.
    Groet Paul Monique en de kids

• 03 Februari 2010 - 11:03

Natasja:

Hey Marlot,
    ik wens je heel veel plezier toe! En natuurlijk een hele leuke reis! Geniet ervan.

xx Natasja

• 03 Februari 2010 - 18:23

Dees:

Lieve Marlot!
    Na ons contact van vanochtend, laat ik hier ook maar een berichtje achter!
    Heel veel plezier & geniet ervan!!
    -xxxxxxxxxx-

• 03 Februari 2010 - 22:39

Monique:

Hoi Marlot,

Ik hoop dat je een voorspoedige reis hebt gehad. Maak er iets moois van! Ik verheug me op de mooie foto's die je gaat maken met je nieuwe toestel. Veel plezier en tot horens!!!

Groetjes, Monique.

• 04 Februari 2010 - 07:54

Maud:

HEy Partner in crime...

Ik hoop dat de reis goed is verlopen!Geniet ervan en heel veel succes! Ik hou je in de gaten ;)

xxx

• 05 Februari 2010 - 18:02

Linda (G):

Marlottt,
    Hopelijk heb je een goede reis gehad en ga je nu een bijzonder mooi avontuur meemaken.
    Ik zal deze site geregeld checken om je ervaringen te volgen!!

Liefs xx Lin

• 06 Februari 2010 - 15:52

Jorien:

Hailot Mailot,
    Ik ben zo benieuwd hoe het je tot nu toe bevalt daar! Ik ben iig jaloers op 't weer daar ;) Ik wacht met spanning op verslag van al je belevingen daar :D Pas goed op jezelf! Dikke knuffel xxxx

• 07 Februari 2010 - 04:24

Marlot:

Hoi Lieve vienden en familie, dankjewel voor julli belangstelling. Het gaat goed met me. Het weer is sweet. Veel zonneschijn, schaduw en wiond. Nog niet bruin geworden, hahaha!
    We wonen voorlopig in bij onze contactpersoon, in een very small appartement. Ze is als een 2e moeder voor ons. Ze zorgt ervoor dat wij goed eten!! Jullie hebben geen idee van hoevel ik hier eet. Ik kan best wennen hier. Met de jongens heb ik ontzettend veel lol! We hebben nu een dienstmeisje en een chauffeur, relax!! Onze dagen worden volgepland door onze contactpersoon. Officieel hebben we vandaag de 1e introdag, maar Meena (contactpersoon) kan de projectleider niet uitstaan en vind alles slecht geporganiseerd, te duur, etc. We skippen de eerste dag en gaan naar een moskee. Engels gaat goed. De jongens horen me met het uur beter!
    Mischien is het handig dat vrienden onderling elkaar mijn ieuws vertrellen. Jullie smsen allemaal hetzelfde en het is te duur om te smsen. Ook is het handig als jullie achter jullie naam even de eerste letter van jullie achternaam zetten, dan weet ik precies wie het beicht heft geschreven.
    Het logboek komt nog!
    Liefs uit Bagnaglore, Marlot

• 07 Februari 2010 - 08:33

Patrick De Swart:

Wat een ontzettend tof avontuur Marlot ! Ik zag vanmorgen op de hyves ineens deze link en dacht: wat is dit nu!
    Maar complimenten dat je zo;n reis aanpakt en vanalles gaat doen. Ik ben stiekem ook een klein beetje jaloers op het feit dat jij zo'n onderneming neemt en dat terwijl ikzelf dat al jaren wil en nog niet gedaan hebt, maar jouw stap duwt mij ook richting mijn stap!
    Ik wens je enorm veel plezier, succes en vooral veel leering !!
    Veel liefs en tot over een tijdje (zo te zien).
    Enjoy it !

Groetjes
    Patrick

• 07 Februari 2010 - 20:16

Laura:

Hee Marlot,

Hoorde van mam van de week dat je goed was aangekomen!! Hoe is het nu verder daar?
    Ik hou het in de gaten daar! :)

Geniet ervan!

xx

• 07 Februari 2010 - 21:47

Indra:

Hey Marlot!

Een hele goede reis!! Ik weet zeker dat dit een once-in-a-lifetime-experience gaat worden! Dus laat alles goed op je inwerken en maak maar veel foto's :) Doe voorzichtig, maar vooral heel veel plezier! We zullen je site regelmatig checken.

Liefs Indra (en Marij)

• 07 Februari 2010 - 22:46

Mamma:

Hallo lieve schat,
    We zijn blij te horen dat het goed met je gaat en vooral dat je het naar je zin hebt.
    Voor ons een gerustellende gedachte.
    Bedank Meena Jane voor haar "gastvrijheid".
    We bellen.

Liefs Pappa en Mamma xxx

• 09 Februari 2010 - 13:18

Jeanny:

Hallo Marlot wat leuk om van je te horen. Helemaal geweldig hopelijk gaat het goed met je. We hebben net Marijn naar schiphol gebracht. Dus ik zal straks wel wat van haar horen. Nou veel succes en ik ga je reisverslag helemaal volgen. Helemaal geweldig
    gr Jeanny xxxxxxx

• 09 Februari 2010 - 13:36

Marlot:

Hoi Lieve familie en vrienden, Ik zit nu in een crap-internet-cafe met Jules...
    We zitten midden in de jungle in een campingresort. We krijgen gastdocenten aan het woord en dat is erg boring!! De lessen in India duren ECHT 1 dag! Verder hebben we een hoop lol. We hebben vandaag een schooltje bezocht en veeeeel foto's geschoten. Verder is de groep niet zo denderend en trek ik bijna alleen op met de jongens. Ik heb al wat tempels gezien, ook een beetje raar, was niet zo mooi als ik verwacht had. Ze stonden namelijk midden in een bouwput!
    We hebben hier al heeeel veeeel gegeten en ik verwacht dat ik 8 kilo zwaarder terug kom (grapje) Ik heb zin in een pakje WICKY sinaasappel. We hebben alleen maar water. HIerna maar eens een fles cola en iets lekkers halen.
    Ik ben nog niet ziek geworden. We drinken bij Meena Jain en op de INtro gewoon kraanwater.
    Uhm.. Ik heb wel een logboekje, maar telkens wanneer ik Internet heb, heb ik geen usb-stick en andersom.
    We zijn op zoek naar een huis. Misschien komen Sibran en Mathijs ook bij ons wonen.
    Het weer is aangenaam. Het is wel warm, maar niet heet. Ook is er veel schaduw en wind.

k heb al jullie berichten gelezen en ik dank jullie hiervoor. Ik kan niet zo veel smsen, omdat INdia niet zomaar een simkaartje mag verkopen, dus mama....

Liefs uit Bangalore!
    Marlot

• 09 Februari 2010 - 13:38

Marlot:

En oja, wat een teleurstelling dat het WEER sneeuwt in Holland!!!

• 10 Februari 2010 - 15:05

Grens Harry:

Hey Malottje,
    Fijn dat het je (bijna allemaal) zo goed bevalt. Als ik het zo lees is het maar de vraag of je terug wilt (haha). Volop bezig met de voorbereidingen voor de carnaval. Zal er eentje (mischien zelfs wel twee) op je drinken. Laat ik wel bij jou opschrijven door Alie.
    Blijf gezond en tot in de zomer (dan zal het wel niet meer sneeuwen hier). Harry.

• 12 Februari 2010 - 10:05

Hannelore:

Hoi Marlot,

Wat fijn om te horen dat het je daar goed gaat... Hoop nog veel te lezen en foto's te kunnen bekijken voordat we je daar komen opzoeken!!!

Kijk er erg naar uit!
    HAVE FUN!

• 12 Februari 2010 - 20:37

Bandit:

hey meisje van mij, ik zie alleen zo weinig foto's. heb je zo'n vette nikon, ik mis je toch wel een beetje XXXXXXXX

• 13 Februari 2010 - 19:12

Marlot:

Heee allemaal, ik kan blijkbaar maar 10 foto's oploaden, net de grootse lutsfoto's die ik heb!!
    Misschien eens via hyves proberen, de lgende keer als ik internet heb.
    Morgen gaan we terug naar de contactpersoon, de INtro zit er bijna op!
    MArlot

• 14 Februari 2010 - 11:58

Mama:

De foto's zijn leuk.
    Papa is sneeuw aan het ruimen.
    In verband met de sneeuw, trekt de carnavalsoptocht zonder praalwagens, i.v.m. de gladheid is dit onverantwoord.
    Sven Kramer heeft op de 5 km een nieuw olympisch record gereden, hij heeft de gouden plak behaald.
    Je bent weer op de hoogte.
    Gisteren nog bij oma geweest, ik heb haar een stukje vla gegeven, ze heeft hier heerlijk van gesmikkeld.
    Hartstikke leuk overigens dat jullie gisteren voor me gezongen hebben.

Tot de volgende keer.
    Liefs mama

• 14 Februari 2010 - 15:03

Jeanny:

Hallo Marlot hardstikke leuk die foto's Het lijkt wel alsof je er helemaal thuis bent.Bevalt het je goed?Veel plezier nog.

• 16 Februari 2010 - 11:10

Sacha En Raymond Blo:

Hee Marlot,

zo te lezen gaat het goed in India, geniet er lekker van en een leerzame reis we volgen je verslagen iedere dag

groetjes sacha raymond en een knuffel van Chapeau.

• 16 Februari 2010 - 20:51

Rob Jongsma:

Hey Maillot

Heb gehoord dat het goed met je gaat superrr
    Ben benieuwd naar je reisverslagen en natuurlijk de vette pictures.
    We hebben je gemist met de carnaval in ff anders maar wel op je gedronken natuurlijk haha
    Het ga je goed daar xxx Robbie

• 18 Februari 2010 - 07:42

Marlot:

Weer geen reisverslag, wel een reactie...ik heb namelijk nauwelijks internet en zit nu op kantoor.
    Het gaat nog steeds goe dmet me. Jules, Ben en ik wonen nu in een vage wijk in een appartemtn die we moeten delen met slapende gasten. Niet zo leuk dus. We gaan vandaag weer verder me tde huizenjacht.
    De stage is inmiddels begonnen. We gaan 3 keer in de week naar een tehuis waar jonge meisjes wonen in de basisschoolleeftijd. Zij hebben een heftig verleden.\: gedwongen in de prostitutie gewerkt, mishandeld, geen ouders, etc. Ons project: een boek schrijven over de trauma;s van deze meisjes en een behandelingsmethode. natuurlijk wordt het uitgebreider dan ik nu beschrijf, want het boek wordt werkelijk uitgegevenm in India.
    Ik kan nu meer foto's oploaden: dankjewel papa!
    Ik eet hier veel rijst met een soort bvan pannekoek en bonensaus: 3 x per dag en dus een beetje saai nu. daarom eten Jules en ik smorgens boterhahmmen met jam en pindakaas! hagelslag komt nog wel, he Tamara!

Ik heb van jullie vernomen dat het erg koud is in Nederland.
    Flink carnaval gevierd???
    Rob, ik geloof best dat jullie ene op mij gedronken hebben, daarom dronk ik afeglopen weekend een Mojito!! Ik stond op de kop ervan!
    Ik vind het tof dat jullie blijven reageren op deze site!

Liefs uit Bangaloren, Marlot

• 18 Februari 2010 - 17:26

Diana Scholte:

Hoi Marlot

Leuke foto's.Zo te zien heb je het erg naar je zin.
    Geniet er maar van.

• 19 Februari 2010 - 08:45

Mirjam Clermonts:

Hallo Marlot

via je vader heb ik het adres van je site gekregen.Toevallig had ik woensdag geprobeerd hen te bellen, maar niemand thuis aan. s'Avonds heb ik mijn beloofde bijdrage gestort en toen kreeg ik gisteravond een mail van je pa met het adres.
    Ik heb al even door al je berichten gesnuffeld.Tja en al snel ontdek ook jij dat zelfs woonruimte niet vanzelfsprekend is, maar dat is misschien nog wel het minste probleem in die omgeving. De indrukken die je opdoet zullen veel energie kosten maar ook evenveel overtuiging geven dat het goed is wat je doet. Once in a life!
    Veel succes en ik zal je blijven volgen. Is trouwens ook voor mij heel leuk want dan kan ik even achter de pc zitten zonder echt met het werk bezig te zijn. Tja zo zie je maar dat ook een burgemeester graag even sbijbelt !

• 19 Februari 2010 - 13:50

Tamara:

Hey marlotje,

Lieve schat ik zou je heel graag de hagelslag willen sturen maar dan heb ik wel een adres nodig, kijk maar of je deze in een privebericht naar me toe kan sturen, nog iets lekkers nodig???
    XXX Tamara en Ron

• 19 Februari 2010 - 19:49

Marie-Jose.L:

Hoi,Marlot,ik hoor allemaal positieve berichten,fijn!Ik geloof dat je er vele ervaringen op doet.Ik heb net de puppy"s van Jolie gezien,leuk weer!
    Liefs,mj en Jan

• 19 Februari 2010 - 20:16

Maatje:D:

Hallo lief vriendinnetje..
    Sorry voor deze late eerste reactie. Heb het erg druk nog gehad in ons huisje:) De schilder is ondertussen geweest en alles ziet er fancy uit, geen vlekken of rare strepen meer haha. Gister en vandaag hebben ze de nieuwe combi-ketel geplaatst verwarming op de zolder en gang gehangen dus het schiet echt op! Schroyen komt volgende week de zolder afmaken en dan kan die ook geverfd worden door de gebroeders Stevel:P De beglazing voor boven komt begin volgende maand, net als de meubels (hoop ik hihi). Verder was carnaval inderdaad een beetje raar zonder jou hier. Ben net bij je ouders op bezoek geweest, dus die hebben me weer even een update over je gegeven;) Doe je best daar!

Veel liefs dikke knuffel, je maatje en Robje:D

• 22 Februari 2010 - 10:07

Elianne:

Hoi Marlot!

Wat leuk om al je belevenissen uit het mooie India te lezen op deze website!

Super om te horen dat je het goed naar je zin hebt!

Ik zal je verhalen blijven volgen ;)

Heel veel succes met je stage en geniet vooral van je toffe avontuur!

Grtjs Elianne

• 23 Februari 2010 - 16:48

Nishanti:

Heeeey sis!

Hoe issie daar?? Bevalt de stage goed? Lijkt me wel heavy zeg als ik het zo lees, maar wel helemaal wat jij wilde doen! :)

Wanneer ben je van plan om naar Tumsar en Nagpur te gaan?

Liefssss xxx Shant

• 23 Februari 2010 - 20:41

Jim Van Den Heuvel:

eeey marlot,

Ik hoop dat het allemaal goed gaat !! het weer is in ieder geval wel al beter toch?! ik vermaak me ook prima! en ik hou je site in de gaten!

Groetjes uit Curacao !

• 24 Februari 2010 - 15:33

Frank :

Hallo Marlot,

ich hab den Link von Deinem Vater bekommen...
    Jetzt muss ich hier erst mal lesen ;-)
    Viele Grüße aus Deutschland.
    Frank

• 26 Februari 2010 - 15:53

Jo:

Hailot Mailot!
    Had je m'n sms ontvangen? :D Woehoe! Vette foto's! Leuke aap! :P Met carnaval uiteraard een paar pilsjes op jou gedronken ;) Ik denk veel aan je. Hier wordt het klimaat steeds lekkerderder :P Het huisje schiet op, nog maar een maand :D Cant wait! :D Doe iedereen de groetjes daar en let goed op jezelf en op iedereen! Dikke sjmakkerd xxxxx

• 27 Februari 2010 - 16:21

May/philly:

Liefste Marlot.
    Hier n klein berichtje van je peetoom , ik heb aleerder n berichtje gestuurd maar schijnbaar had ik toch volgens je vader n fout gemaakt. Wij hebben geen carnaval gevierd maar zijn met kennissen naar mayrhoven in oosterijk geweest dat was n superweek met heel veel sneeuw in dal 40 cm en naar boven in de bergen tot 2mtr , hebben alle dagen super weer gehad met veel zon, maar nu genoeg geleuterd, nu naar jouw, hoe is nu met jouw al aardig in gewerkt
    en ook in de omgeving al n beetje bekent, en zo te
    horen bevalt het ook goed met ben en sjules.
    Ik ga afsluiten de allerliefste groeten en kusjes van Philly en May
    Ik blijf je volgen,en ik schrijf je weer gouw.

• 28 Februari 2010 - 18:47

Tamara:

heej marlot,
    zijn wel hele leuke foto's zeg :)
    hoop dat je het naar je zin hebt, en dat t nog beter word.

xxxxx

boeiend om ju

• 04 Maart 2010 - 01:44

Frans En Ans:

hoi Marlot,
    boeiend om jouw fotos te zien en te lezen hoe het is om te wonen te leven en te werken en te leren
    en te genieten.
    veel succes en
    liefs uit australia

• 04 Maart 2010 - 20:08

Vivian:

Heej Marlotje,

Wat een beleving zeg daar, wat een spannend avontuur! En wat een geweldige fotoos....
    Veel plezier meid en tot het volgende reisverslag.

Dikke kus Viv en Rachel

• 04 Maart 2010 - 20:10

Vivian:

Viv van SGL natuurlijk hihihi;)

• 04 Maart 2010 - 22:08

Marie-Jose:

Hallo,Marlot,wat leuk om je nieuwe foto"s te zien!
    we kunnen het daardoor een
    beetje mee beleven!
    Geniet ervan en zorg goed voor je zelf.
    liefs,jan,marie-Jose,laura en Mischa

• 08 Maart 2010 - 18:13

Joni:

Hey Marlot!
    Leuk om te zien, die foto's! En gezellig ook met die jongens van Social Work ;)
    Ik ga je site ook in de gaten houden..
    Mocht er volgende week nieuws zijn bij SLB ofzo, dan zullen we het je laten weten!!
    Veel succes en vooral plezier nog daar.

• 09 Maart 2010 - 12:40

Nishanti:

Eeey sis, super leuk om die foto's te zien! Volgens mij word je snel door de lokale bevolking opgenomen of niet? Het voelt ergens zo 'thuis' als ik die foto's zie.. Laat snel wat van je horen hoe het met je gaat enzo!

Liefssss xxx

Sis

• 10 Maart 2010 - 15:17

Roger:

Hey Marlot,als ik zo alle foto's bekijk,(mooie foto's) dan heb jij het best wel naar je zin.(volgens mij ben je daar als kind aan huis,zo relax).Ik hoop voor jou dat dat ook zo is,want als je zover van huis bent,dan is dat toch ook een prettig gevoel(toch)?.Wanneer jij ook terug komt dan plannen we met de Dames en Leiders een dag om van jou avontuur te genieten. Het zal zeker een mooie en leerzame ervaring zijn.Dan de Dames,zij mogen zondag aan de bak tegen vv de Leeuw,mogen we zeker niet onderschatten.Maar we hebben tijdens de winterstop niet stil gezeten,we hebben loopwerk verricht en in de zaal getraind en dat is allemaal goed gegaan.Dan even iets over mezelf, heb 2 weken geleden aan m'n rechter heup een kijkoperatie gehad,zag er niet zo goed uit. T.z.t moet er alsnog een nieuwe kunstheup geplaats worden,maar wanneer?????? Verder wenst ik jou en je colega's het allerbeste toe en pas goed op jezelf.Gr Roger xxx

• 13 April 2010 - 21:01

Marie-Jose L:

Hee,marlot,alles goed?
    We hebben alle foto,s gezien,heel leuk!
    Je bent even op vakantie geweest,naar de kust,lekker.
    Veel plezier,en nog een goeie tijd in India.
    Liefs,Marie-Jose en de rest.

• 14 April 2010 - 18:04

Maatje:D:

Halloooo!!
    Sorry dat ik me zo weinig gemeld heb tot nu toe:( ik heb het zo druk..zit echt tot over mn oren in het werk van die klote scriptie, nja nog ff volgende week dinsdag hopen we toch echt in te leveren en de deadline gehaald te hebben. 's Avonds als ik in bed lig en eindelijk wat rust krijg denk ik morgen ga ik Lot mailen en dan vergeet ik het ook weer net zo goed :S
    Je moeder komt na hun tripje bij me op bezoek, dan is ze je voor;)
    ik hoop dat je het ontzettend naar je zin hebt..aan de foto's te zien kan dat denk ik niet misgaan:D
    ben blij als je weer thuis bent ik mis je een beetje.......
    spreek je snel weer! dikke kus